OfisBulutta Santral

Bulut santral “Ofisbulutta” ar-ge neticesinde ortaya çıkmış olan ve 5 senedir hizmet veren bir servistir. Servis yine ilk çıkış markası olan “NetIPBPX” ile devam etmektekdir. Ofisbulutta ekibi olarak tüm servislerimizi “Ofisbulutta.com” üzerine taşıdık. “NetIPPBX” buradan ulaşabilirisniz.  Bulut santral hizmetimizle sıfır maliyetle IP santral kullanmış oluyorsunuz. Diğer bulut sistemler bizden sonra çıkmasına karşın hala bizim verdiğimiz özellikleri tam olarak veremiyorlar. Bizim iki adet servisimiz bulunuyor. Bunlar kategori olarak paylaşımlı ve özel olarak ikiye ayrılıyor. Baştan beri hem paylaşımlı (shared) hemde özel (private) bulut hizmetimiz %99.9 uptime ile çalışmaktadır. Özel bulut sistemimizde IPsantral beklentilerinizin tamamını karşılayabiliyor ve size özel yapısı sayesinde tüm servisleri firmanız için kullanabiliyorsunuz.  Bu hizmetle aşağıdaki özelliklerin tamamına sahip oluyorsunuz. Bulut santral ve Bulut dedike santral hizmeti özelliklerini yine aşağıda bulabilirsiniz. Bulut hizmetini verdiğimiz sistemimiz “SSD” veri
depolama üniteleri üzerindedir. Ayrıca 1000mbps (1Gbps) bağlantıya sahiptir. Tüm altayapımız kümeleme (Clusterting) ile çalışır . Sistemlerimizin  korumasını yine kendi geliştirdiğimiz ve NetfirewallOS korur. Bir bütün olan sistemlerimiz için bütünü korumak ve daha genişliyebilir olmak için elzem olan tüm ihtiyaçlarımızı kendimiz geliştiriyoruz. Bu kapsamda NetipIPBX,NetFirewallOS gibi ürünlerin geliştirmesini bitirdik. Bulut santral hizmetiniz bizden aldığınız taktirde pişman olmayacağınıza emin olabilirsiniz. Gerek güvenlik gerekse hizmet kalitesi bağlamında her zaman altyapımızı en iyi durumda tuttuk.

Özel uygulamalar; örneğin T.C. Kimlik doğrulaması, ürün  yada herhangi bir bilginin arayan numaraya SMS ile gönderilmesi. Stok, ürün doğrulaması gibi geliştirmeler yapmaktayız. Mevcut IP santral sisteminizde bu sistemleri entegre etmekteyiz.

Sanal Santral sistemi (Sıfır maliyetle IP santral sistemi)

* Toptan satın almanız gerekmiyor.

* 30 kanal’a kadar eş zamanli cağrı alabilme

* 0312,0216,0212,0850 gibi bir numara tahsisi

* Taahhüt yok , Şart yok, Sabit ödeme yok

* Eski hatlar gibi kanal kısıtlaması yok.

* Sesli Robot hizmeti (IVR)

* Seçici Çağrı Reddetme

* Numaraya göre Sesli robot hizmeti

* GB arayana Almanca,UK arayana İngilizce anons

* Raporlama

* Şubeler arası Ücretsiz görüşme

* Zil grubu

* Dünyanin heryerini ucuza arama

* Mesai sonu anonsları
* Sesli e-posta

* Ses kaydi

* Queue (kuyruklama)

* Ücretsiz numara taşıması